Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä?

Granin Lähiapu pyrkii ehkäisemään yksinäisyyttä ja syrjäytymistä Kauniaisissa. Yhdistys välittää vapaaehtoisia auttamaan ja tukemaan kaiken ikäisiä, perheitä ja yksinäisiä. Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä ja haluatko antaa aikaasi yksinäisyyden ehkäisyyn? Tule Granin Lähiavun vapaaehtoisten joukkoon.

Vapaaehtoistehtäviä on useita. Kauttamme toimii esimerkiksi ulkoilukaveriverkosto, jonka kautta vapaaehtoiset lähtevät ulkoilukavereiksi sitä tarvitseville. Vapaaehtoisia tarvitaan muun muassa kauppa-avuksi ja saattaja-avuksi erilaisiin tilanteisiin kuten esimerkiksi lääkärikäynneille. Meillä on tällä hetkellä suuri tarve ruotsinkielentaitoisille vapaaehtoisille.

Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta oheisesta esitteestämme ja tule sinäkin lievittämään yksinäisyyttä Kauniaisiin.

Yksi vastaus artikkeliiin “Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä?

  1. Hej,
    Jag är en svenskspråkig kvinna( 58år) och jag har 4 barn och nu flyttade just min yngsta hemifrån. Så nu har jag plötsligt mer med tid och skulle gärna göra något meningsfullt med den nya tiden tex inom er organisation. Jag bor i Esbo och har bil så avståndet till Grani är inte långt. Jag är journalist och har också arbetat som invandrarhandledare. Puhun myös suomea

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s