Siirry sisältöön

Volontärarbete är en viktig del av Grani Närhjälps verksamhet. Vi anser att gemenskap är viktigt för ett välmående samhälle och att ett mångsidigt volontärarbete kan inverka på välbefinnandet i Grankulla.

Vi finns tillsammans med staden Grankulla och församlingarna på hemsidan vapaaehtoistyo.fi 

Det uppdateras så småningom information från andra lokala aktörer på sidorna.

ANSTÄLLDA:

Vi söker frivilliga för olika arbetsuppgifter. Behovet varierar från enskilda jobb till veckovisa behov och all möjlig hjälp är välkommen.

Ofta kan man vara ängslig för att anmäla sig till volontärarbete för att man är rädd att man måste binda sig till en obestämd tid, och att volontärarbetet börjar ta lika mycket tid som ett egentligt arbete. Detta behöver inte alls vara fallet. Vår utgångspunkt är att vi letar efter ett jobb som matchar hjälparens syn på vad, hur mycket och hur ofta hen vill arbeta.

När ett lämpligt jobb har hittats åt dig, förväntar vi oss att du binder dig till det överenskomna jobbet.

Du kan anmäla dig till oss genom s.k “keikkajobb” eller regelbundet arbete.

Besök frivilligsajten på http://www.vapaaehtoistyo.fi/kauniainen. Vi tar kontakt med dig efter att vi fått en anmälan. Vi kommer överens om en träff för att börja bygga en ”hjälpbana” för dig.

Kunder:

Vi förmedlar till exempel sällskap åt åldringar varje vecka. Vi har ett Sportkamrat-nätverk, där hjälparna har sina egna kunder och de träffas regelbundet och utför fysisk aktivitet eller andra gemensamma aktiviteter. Målet med verksamheten är att upprätthålla eller öka både det fysiska och psykiska välbefinnandet.

Vänligen kontakta oss om du vill ha en Sportvän till dig själv eller någon nära dig.

%d bloggers like this: