Marrasglögien tunnelmaa

Granin Lähiapu järjesti marrasglögit Kauniaisten torilla torstaina 12.11.2020. Tapahtumassa tarjoiltiin lämmintä glögiä ja myytävänä oli jouluisia käsityötuotteita kuten kuusenalusmattoja, villasukkia ja kangaskasseja. Kerroimme teltalla Granin Lähiavun toiminnasta. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Onko sinulle Granin Lähiavun toiminta tuttua? Yhdistys ehkäisee kriisejä, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä Kauniaisissa. Kauttamme voit pyytää ulkoilukaverin ulkoilemaan kanssasi. Tarjoamme apua esimerkiksi kaupassa käyntiin tai lääkärissä käyntiin. Palvelumme on maksutonta.

Täältä voit lukea lisää ulkoilukaveritoiminnasta: https://graninlahiapury.fi/2020/08/31/kaipaatko-ulkoilukaveria/

Yhdistys tarjoaa myös maksutonta tukea it-ongelmissa. Asutko Kauniaisissa ja kaipaatko neuvoa it-asioissa? Vapaaehtoisemme auttaa. Kysy lisätietoa toiminnanjohtajaltamme Sanna Jenseniltä: toimisto@graninlahiapury.fi tai puhelimitse 040 0237 741.

Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö? Haluatko ehkäistä yksinäisyyttä Kauniaisten alueella? Etsitään sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä. Kysy lisää: https://graninlahiapury.fi/contact/

Autetaan yhdessä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s