Eilen keskiviikkona 5.11 järjestettiin perinteinen Five O’Clock tea, jossa vapaaehtoiset pääsivät tapaamaan toisiaan. Tällä kertaa tapaamisen teemana oli kävelykierros Kauniaisissa kulttuurineuvos Clara Palmgrenin ohjaamana.

-Kauniaisissa on paljon itse tehtyä toimintaa, selvensi Clara Palmgren Kauniaisten historiasta.

Tutustuimme Kauniaisten vanhojen huviloiden historiaan. Kävely päättyi yhteiseen hetkeen Valmogårdissa, jossa näimme mm. kirjahyllyn, joka on täynnä Kauniaisten kirjailijoiden teoksia.

-Kirjahyllyssä on yli 100 kirjailijaa, kertoi kulttuurineuvos Palmgren kirjahyllyn historiasta.

Suuri kiitos jokaiselle Granin Lähiavun vapaaehtoiselle. Teette arvokasta ja korvaamatonta työtä! Suuri kiitos myös kulttuurineuvos Clara Palmgrenille loistavasta kierroksesta ja historian esittelystä.

Det arbete som de frivilliga gör är ovärderligt! Ett stort tack till alla frivilliga! Ett stort tack till Clara Palmgren!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä? Haluaisitko ehkäistä yksinäisyyttä Kauniaisten alueella? Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnanjohtajaltamme Sanna Jenseniltä toimisto@graninlahiapury.fi tai puhelimitse 040 0237 741. Etsitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

Autetaan yhdessä!