TYÖNTEKIJÖILLE:

Etsimme vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Tarve vaihtelee yksittäisestä työstä viikoittaiseen tarpeeseen ja kaikenlainen apu on tervetullutta.

Usein saattaa olla, että halu tehdä vapaaehtoistyötä peittyy pelon alle, että joutuu sitoutumaan määräämättömäksi ajaksi ja vapaaehtoistyönä alkanut työ pikku hiljaa alkaa vastata määrältään ja vastuultaan kokopäiväistä palkkatyötä. Tämä ei pidä paikkansa, jos sitä ei halua. Lähtökohtamme on, että etsimme työtä, joka vastaa auttajan näkemystä siitä, mitä haluaa tehdä.

Kun sopiva työ on löytynyt, odotamme tietysti, että vapaaehtoistyöntekijä sitoutuu sovittuun työhön.

Meille voi ilmoittautua ns.keikkalaiseksi tai säännölliseen työhön.

Käy ilmoittamassa itsesi mukaan vapaaehtoistyöhön osoitteessa www.vapaaehtoistyo.fi/kauniainen. Olemme Sinuun yhteydessä ilmoituksen saatuamme. Sovimme tapaamisen ja lähdemme rakentamaan Sinulle sopivaa auttajapolkua.

ASIAKKAILLE:

Välitämme mm. viikoittaista seuraa ikäihmisille Kauniaisissa. Kauttamme toimii Liikuntakaveri-verkosto, jossa auttajilla on oma-asiakkaat ja he tapaavat säännöllisesti liikunnan tai muun yhteisen toiminnan merkeissä. Toiminnan tavoite on ylläpitää tai lisätä niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Ota meihin yhteyttä, jos haluaisit itsellesi tai omaisellesi Liikuntakaverin.

PALKKATYÖ:

Hae kauttamme säännöllistä tai satunnaista työtä ihmisten auttamisen parissa.

Kauttamme välitetyt työt sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi opiskelijoille tai eläkeläisille. Voit itse määritellä työn määrän ja toistuvuuden.

Meille tärkein kriteeri on, että työnhakijalla on aito halu auttaa! Ammattivaatimuksia ei ole, aiempi kokemus alan töistä ei ole välttämätön, mutta toki tervetullutta.

Asiakkaitamme ovat yksityiskodit Kauniaisissa. Työtilauksen voi tehdä joko asiakas itse yksityishenkilönä tai tilauksia voi tulla myös kaupungin sosiaali- ja terveystoimelta. Eniten kauttamme välitetään siivoustyöntekijöitä, lastenhoitajia sekä henkilökohtaisia avustajia.

Jos kiinnostuit, ota sähköpostitse meihin yhteyttä toimisto@graninlahiapury.fi. Sovitaan haastatteluaika ja kerromme lisää toiminnastamme ja kuulemme Sinusta.

Haastatteluun on hyvä varata reilu tunti aikaa ja mukaan tulee ottaa opiskelu – sekä työtodistuksia, sekä mahdollisen suosittelijan yhteystiedot.

Kauttamme työllistyvän on hyvä varautua toimittamaan nähtäväksi oma rikosrekisteriote, jonka voi tilata poliisin verkkosivuilta.

VAPAAEHTOISTYÖ:

Vapaaehtoistyö on oleellinen osa Granin Lähiavun toimintaa Kauniaisissa. Koemme, että yhteisöllisyys on elintärkeä tekijä hyvinvoivassa yhteiskunnassa ja monimuotoisella vapaaehtoistyöllä voimme vaikuttaa hyvinvointiin Kauniaisissa.

Olemme yhdessä Kauniaisten kaupungin ja seurakuntien kanssa ottaneet käyttöön www.vapaaehtoistyö.fi – sivuston, joka yhdistää Kauniaisten vapaaehtoistoiminnan täysin uudella tavalla.

Sivustoilta löytyy ajan myötä myös muiden paikallisten toimijoiden ilmoituksia.

Vapaaehtoistyötä voi tehdä mm. ikäihmisten a maahanmuuttajien ystävä – ja liikuntakaveritoiminnan kautta.

Moni maahanmuuttaja tarvitsee paikalliset tavat tietävää ystävää avukseen kotoutumaan uuteen kotimaahan. Kauttamme voi tehdä yksittäisiä avustustehtäviä tai solmia pysyvämpiä kontakteja. Työnä voi olla arki- ja asiointiapu aikuisikäiselle, läksyapu koululaiselle, vapaa-ajan kaveri nuorelle. Mahdollisuuksia on paljon.

Ikäihmisten liikuntakaveritoiminnalla pyritään ylläpitämään kotona asuvien ikäihmisten fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä.