Granin Lähiapu ry on voittoa tavoittelematon, Kauniaisten alueella toimiva sitoutumaton yhdistys.

Toimintaamme kuuluu työn välittäminen, vapaaehtois- sekä yhdistystoiminta.

Välitämme palkallista tai vapaaehtoista apua kauniaislaisiin koteihin. Vuosittain lähemmäs 250 kotitaloutta Kauniaisissa käyttää palveluja kauttamme.

Tehtävämme on yhdistää avun tarvitsija ja yhdistyksen työnhakijoista valikoitunut auttaja. Auttajat eivät ole työsuhteessa yhdistykseen. Asiakas toimii työnantajana, kun työsuhde alkaa. Laskutus tulee mahdolliseksi osuuskunta toiminnan alkaessa vuoden alusta 2019.

Toimistohenkilöstömme tarvittaessa auttaa palkanmaksuun liittyvissä kysymyksissä. Lue lisää palveluistamme Asiakkaat osiosta.

Rekrytointi työtehtäviin on auki läpi vuoden. Lue lisää työntekijät osiosta

Vapaaehtoistyö on oleellinen osa toimintaamme. Koemme, että yhteisöllisyys on elintärkeä tekijä hyvinvoivassa yhteiskunnassa ja monimuotoisella vapaaehtoistyöllä voimme vaikuttaa hyvinvointiin Kauniaisissa. Lue lisää vapaaehtoistyö osiosta.

Teemme tiivistä yhteistyötä Kauniaisten kaupungin sekä muiden paikallisten toimijoiden kanssa erilaisten projektien ja työryhmien kautta. Olemme osa Kauniaisten kaupungin palveluketjua.

Granin Lähiapu järjestää toimintaa yhteistyökumppaneilta ja asiakkailta nousseiden tarpeiden pohjalta. Vertaistukiryhmät, keittiökurssit, Olohuone-toiminta, luennot ja koulutukset auttavat kohderyhmiä sekä tuovat yhteisön yksilön ympärille. Yhteisöllisyydellä torjutaan parhaiten yksinäisyyden tunnetta.

Kauniaisten kaupunki tukee toimintaamme, mutta tarvitsemme omaa varainhankintaa, jotta yhdistyksen muuta toimintaa voidaan vuosittain jatkaa ja kehittää. Lahjoitukset ovat elintärkeitä toimintamme jatkuvuudelle. Lue lisää varainhankinta osiosta.