Siirry sisältöön

Hae kauttamme säännöllistä tai satunnaista työtä ihmisten auttamisen parissa.

Kauttamme välitetyt työt sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi opiskelijoille tai eläkeläisille. Voit itse määritellä työn määrän ja toistuvuuden.

Meille tärkein kriteeri on, että työnhakijalla on aito halu auttaa! Ammattivaatimuksia ei ole, aiempi kokemus alan töistä ei ole välttämätön, mutta toki tervetullutta.

Asiakkaitamme ovat yksityiskodit Kauniaisissa. Työtilauksen voi tehdä joko asiakas itse yksityishenkilönä tai tilauksia voi tulla myös kaupungin sosiaali- ja terveystoimelta. Eniten kauttamme välitetään siivoustyöntekijöitä, lastenhoitajia sekä henkilökohtaisia avustajia.

Jos kiinnostuit, ota sähköpostitse meihin yhteyttä toimisto@graninlahiapury.fi. Sovitaan haastatteluaika ja kerromme lisää toiminnastamme ja kuulemme Sinusta.

Haastatteluun on hyvä varata reilu tunti aikaa ja mukaan tulee ottaa opiskelu – sekä työtodistuksia, sekä mahdollisen suosittelijan yhteystiedot.

Kauttamme työllistyvän on hyvä varautua toimittamaan nähtäväksi oma rikosrekisteriote, jonka voi tilata poliisin verkkosivuilta.

 

%d bloggers like this: