Siirry sisältöön

Välkommen till Grani Närhjälp rf:s stadgeenliga årsmöte måndagen den 30.3. kl.17.00. Årsmötet hålls virtuellt, om du är intresserad att delta i mötet, vänligen anmäl dig till: toimisto@graninlahipaury.fi, jag skickar sedan en inbjudan till det virtuella mötet.

Grani Närhjälp är en ideell icke-vinstdrivande förening i Grankulla.

Vi förmedlar frivillig hjälp till hem i Grankulla, närhelst någon behöver hjälp i vardagen. Vem som helst kan beställa hjälp av oss.

Vår uppgift är att förena rätt sorts hjälp till den behövande.

Vi samarbetar flitigt med Grankulla stad och andra lokala aktörer genom olika projekt och arbetsgrupper. Vi är en del av Grankulla stads servicekedja.

Volontärarbetet kan vara t.ex.

Föreningen organiserar olika aktiviteter baserat på samarbetsnätets och kundernas behov. Närstöd, kokkurser, gemensamt vardagsrum-aktiviteter, föreläsningar och utbildningar stöder målgrupperna och bidrar till att forma en gemenskap kring individen. Genom gemenskap kan vi bäst bekämpa problemen kring ensamhet.

Grankulla stad stöder vår verksamhet men vi behöver också egen medelinskaffning för att kunna fortsätta med våra aktiviteter och utveckla dem år efter år. Enskilda bidrag är avgörande för kontinuiteten i vår verksamhet. Läs mer i avnsnittet Insamlingar.

%d bloggaajaa tykkää tästä: