Siirry sisältöön

20180524_190302

TYÖNTEKIJÖILLE:

Etsimme vapaaehtoistyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Tarve vaihtelee yksittäisestä työstä viikoittaiseen tarpeeseen ja kaikenlainen apu on tervetullutta.

Usein saattaa olla, että halu tehdä vapaaehtoistyötä peittyy pelon alle, että joutuu sitoutumaan määräämättömäksi ajaksi ja vapaaehtoistyönä alkanut työ pikku hiljaa alkaa vastata määrältään ja vastuultaan kokopäiväistä palkkatyötä. Tämä ei pidä paikkansa, jos sitä ei halua. Lähtökohtamme on, että etsimme työtä, joka vastaa auttajan näkemystä siitä, mitä haluaa tehdä.

Kun sopiva työ on löytynyt, odotamme tietysti, että vapaaehtoistyöntekijä sitoutuu sovittuun työhön.

Meille voi ilmoittautua ns.keikkalaiseksi tai säännölliseen työhön.

Käy ilmoittamassa itsesi mukaan vapaaehtoistyöhön osoitteessa www.vapaaehtoistyo.fi/kauniainen. Olemme Sinuun yhteydessä ilmoituksen saatuamme. Sovimme tapaamisen ja lähdemme rakentamaan Sinulle sopivaa auttajapolkua.

ASIAKKAILLE:

Välitämme mm. viikoittaista seuraa ikäihmisille Kauniaisissa. Kauttamme toimii Liikuntakaveri-verkosto, jossa auttajilla on oma-asiakkaat ja he tapaavat säännöllisesti liikunnan tai muun yhteisen toiminnan merkeissä. Toiminnan tavoite on ylläpitää tai lisätä niin fyysistä kuin psyykkistäkin hyvinvointia.

Ota meihin yhteyttä, jos haluaisit itsellesi tai omaisellesi Liikuntakaverin.

%d bloggers like this: